Coolroof: coating voor platte daken

Coolroof is een witte reflecterende coating voor platte daken. Het is belangrijk om je daken goed te onderhouden. Wij gebruiken bij Alle Ontmossingswerken een nieuwe innovatieve oplossing. Deze oplossing is voor het behandelen van platte daken en het optimaliseren van de opbrengst van zonnepanelen. Onze witte reflecterende coating biedt diverse voordelen voor platte roofingdaken en is speciaal ontworpen om energie-efficiëntie te verhogen en de levensduur van daken te verbeteren. Zo kan je de waarde van je huis hoog houden.

Toepassingen van Coolroof

Coolroof is ideaal voor het coaten van platte roofingdaken met als doel lichtreflectie. Dit helpt bij het weerkaatsen van zonlicht, het verminderen van oppervlaktetemperatuur en het verlengen van de levensduur van het dak. De reflecterende coating die wij gebruiken, is ook geschikt voor gebruik onder zonnepanelen. Hierbij kan de opbrengst van de zonnepanelen geoptimaliseerd worden door de reflectie van zonlicht te maximaliseren. Daarnaast kan Coolroof worden toegepast als renovatiecoating op platte roofingdaken, waarbij de energiebesparende eigenschappen en duurzaamheid van het dak worden verbeterd.

Eigenschappen

Onze coating is klaar voor gebruik, wat zorgt voor gemakkelijke toepassing en installatie van ons team. Daarnaast is Coolroof zonwerend en draagt het bij aan energiebesparing door de reflectie van zonlicht te maximaliseren en de oppervlaktetemperatuur te verminderen. Door het verhogen van de reflectie van zonlicht, kan Coolroof helpen bij het verhogen van de opbrengst van zonnepanelen die op het dak zijn geïnstalleerd. Bovendien zorgt onze coating voor een betere reinigbaarheid van het platte dak, wat bijdraagt aan het behoud van de esthetiek en functionaliteit van het dakoppervlak.

Gebruiksaanwijzing van Coolroof

Er zijn bepaalde zaken die eerst in orde moeten gebracht worden voor we de Coolroof kunnen gebruiken. Zorg ervoor dat de ondergrond voldoende draagkracht heeft, gezond is, schoon en vrij van losse lagen. De ondergrond moet voldoende droog zijn voordat de coating wordt aangebracht.

Zorg voor het herstellen van eventuele lekken voordat de Coolroof wordt aangebracht. Je bent bij ons op de juiste plek voor dit soort herstellingen. Wij helpen je dus niet alleen met het coaten van je platte daken met de Coolroof, maar zorgen ook voor het opkuisen en herstellen van je dak. Ervaar je hier problemen mee? Of wil je liever een afspraak maken voor het coaten van je dak? Contacteer ons vandaag nog, zo kunnen we jou zo spoedig mogelijk helpen!