Reiniging van daken met een warmwatermachine met stoomfunctie

Het dak laten reinigen en ontmossen kan eenvoudig dankzij onze reiniging met met een warmwatermachine met stoomfunctie. Mos ontstaat door algengroei dat afhankelijk is van de vochtigheid, dakisolatie en blootstelling aan zonlicht. Het is daarom aan te raden om uw dak tijdig te laten reinigen. Een preventief onderhoud van uw dak vermindert de kans op schade door mossen en algen en voorkomt een versnelde aftakeling van de dakbedekking zoals barsten of vorstschade die leiden tot insijpelend water. Laat je dak dus tijdig onderhouden om kans op hoogoplopende kosten door aantasting te voorkomen.

Warm water zorgt voor een hardnekkig en doeltreffende reiniging van uw dak tegen mos en vuil, zonder de ondergrond of dakbedekking te beschadigen.

Waarom je dakbedekking laten reinigen met behulp van warm water en stoomfunctie?

  • Reinigen met warm water is beter voor uw dakbedekking dan met koud water
  • De levensduur van de dakbedekking neemt toe, waardoor de woning in waarde stijgt
  • De woning ziet er weer keurig uit
  • Het verzamelde regenwater wordt niet bevuild door algen of mos

Een dakcoating laten plaatsen?

Na de reiniging van het dak met warm water, kan u ook kiezen voor een extra beschermlaag door het laten aanbrengen van een water- en vuilafstotende dakcoating. Zo blijft uw dak langdurig beschermt tegen alle weersomstandigheden en vuil. U heeft de keuze uit verschillende gekleurde coatings of een transparante dakcoating.

Vraag naar alle mogelijkheden omtrent reiniging en coating van daken.