Uw gereinigd pannendak oogt als nieuw

Mos, vuil en algen verwijderen we met een hogedrukreiniger. De machine is voorzien van een roterende spuitkop zodat de druk wordt gespreid ter voorkoming van schade aan uw dakbedekking. Die druk is afgestemd op het type dak en de conditie daarvan. Hij bedraagt doorgaans 80 en nooit meer dan 100 bar. We maken – indien mogelijk – gebruik van een hoogwerker eventueel in combinatie met nokkenladders, zodat lopen op uw dak wordt beperkt. Vervolgens spuiten wij het dak in met de Rewanet Mega van Rewah. Dit is een specifiek reinigingsproduct met een zelfreinigende nawerking voor het grondig schoonmaken van leien daken, dakpannen, beton, natuurstenen of metselwerken. Deze mosdoder is een professionele en zeer krachtige oplossing voor radicale verdelging van groene aanslag (mos- en algengroei). Ook dakgoten worden geleegd en gevels worden ontdaan van het losgekomen dakvuil. Een uitgebreide uiteenzetting van onze manier van werken, geven we u graag tijdens een persoonlijk onderhoud en in onze gratis offerte.

Volgende optionele bewerkingen

Het dak kan na ontmossing gehydrofobeerd of gecoat worden.

Hydrofoberen

Wanneer we het dak hydrofoberen wordt het oppervlak water- en vuilafstotend gemaakt waarbij het vochttransport naar buiten toe niet wordt verhinderd.

Coaten

Wanneer we het dak coaten, brengen we een volledig nieuwe beschermlaag aan in kleur. Afhankelijk van het type verf waarvoor u opteert, kunt u kiezen uit een aantal basiskleuren of nagenoeg alle RAL-kleuren. Uw dak krijgt dan letterlijk en figuurlijk een persoonlijk tintje. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info!

Dakreiniging Kalmthout VOOR mei 2015
Dakreiniging Kalmthout NA mei 2015
Onbehandeld dak Stabroek mei 2015
Dak na reiniging en coating Stabroek mei 2015
Pannendak voor behandeling Essen mei 2015
Pannendak reiniging met hoogwerker Essen mei 2015
Pannendak tijdens reiniging Essen mei 2015
Pannendak na reiniging en hydrofoberen Essen
Dak met zonnepanelen na behandelingen Essen